Hozzávalók:
-45 dkg liszt
-15 dkg cukor
-2o dkg margarin
- 1 dl langyos tej,hogy gyúrható legyen a tészta
- 1 evőkanál őrőlt lenmag 2 evőkanál vízzel elkeverve
- 2o dkg darált dió
-2 evőkanál kakaópor
-6 evőkanál baracklekvár
A lisztet,cukrot,margarint,lenmagot,és a langyos tejet összegyúrjuk.3 részre osztjuk,és az egyik részéhez kakaóport gyúrunk.A lapokat kinyújtjuk,és kivajazott,lisztezett tepsibe helyezzük az egyik sárga tésztát.Megkenjük lekvárral,megszórjuk darált dióval,majd erre borítjuk a kakaóslapot,amit szintén meglekvározunk,és darált dióval meghintünk.Beborítjuk a sárgalappal,villával megszúrkáljuk.18o fokon megsütjük.Tetejére porcukrot hintünk,melegen szeleteljük.