HTML

Süssél tojás nélkül!

A kislányomnak tojásallergiája van.Így Ő ösztönzött arra,hogy megtanuljam,hogyan kell tojásmentesen sütni,hogy a születésnapi tortákból ,és süteményekből , Ö is bátran ehessen.Így az ünnepi asztalra tojásmentes sütemények kerülnek.Az ízük ,teljesen olyan,mint a hagyományos süteményeké.A recepteket saját magam kísérleteztem ki,és az eddigi és a leendő tapasztalataimat szeretném veletek is megosztani.

Friss topikok

  • annmaria: @Krilla: Szia Krilla! Sikerültek a citromos szívecskék? A lenmag ilyen kis mennyiségben nem ártalm... (2011.04.13. 12:08) Citromos szívecskék

Linkblog

Meggyes pite

2010.11.14. 23:51 annmaria

Hozzávalók:

                -3o dkg liszt(lehet barna liszt is)

             -1,5 evőkanál sütőpor

             -2o dkg porcukor

             -1o dkg margarin

             -3 dl langyos tej (én szójatejet használok)

             -5o dkg meggy

             - 2 evőkanál őrőlt lenmag, 4 evőkanál vízzel elkeverve

 

A lisztet elkeverjük a sütőporral.Hozzáadjuk a margarint,langyos tejet,porcukrot,és a lenmagos keveréket.Jól összekeverjük.Hozzáadjuk a meggyet,és kivajazott,lisztezett tepsibe öntjük. 18o fokon aranybarnára sütjük.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://tojasmentes-sutik.blog.hu/api/trackback/id/tr522449183

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása