HTML

Süssél tojás nélkül!

A kislányomnak tojásallergiája van.Így Ő ösztönzött arra,hogy megtanuljam,hogyan kell tojásmentesen sütni,hogy a születésnapi tortákból ,és süteményekből , Ö is bátran ehessen.Így az ünnepi asztalra tojásmentes sütemények kerülnek.Az ízük ,teljesen olyan,mint a hagyományos süteményeké.A recepteket saját magam kísérleteztem ki,és az eddigi és a leendő tapasztalataimat szeretném veletek is megosztani.

Friss topikok

  • annmaria: @Krilla: Szia Krilla! Sikerültek a citromos szívecskék? A lenmag ilyen kis mennyiségben nem ártalm... (2011.04.13. 12:08) Citromos szívecskék

Linkblog

Citromos keksz!

2010.11.11. 11:40 annmaria

 

Hozzávalók:

    - 6o dkg liszt

    -1,5 evőkanál sütőpor

    -2o dkg cukor

    -2o dkg margarin

     - 2 ek őrőlt lenmag 2 ek vízzel elkeverve

     -pár kanál tejföl(ha valaki tejérzékeny ,akkor használhat szója krémet,vagy növényi

        tejet a tejföl helyett)

     -1 citrom reszelt héja,és leve

A lisztet sütőporral elkeverjük,hozzáadjuk a cukrot,margarint,lenmagos keveréket,és a tejfölt.Jól összegyúrjuk.Vékonyra kinyújtjuk,különböző formákkal kiszaggatjuk,és megsütjük.

    

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://tojasmentes-sutik.blog.hu/api/trackback/id/tr722441372

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása